Brandwerende containers • Brandwerend opslag compartiment • Opslag van gevaarlijke stoffen
+48 539 828 160
Brandwerende containers • Brandwerend opslag compartiment • Opslag van gevaarlijke stoffen
+48 531 113 435
CERTIFICATIE:

DIBt | CE | ISO 1090 | WPQR | ISO 9001 | ISO 3834

IKAPOL heeft in 10 jaar activiteit een gevorderd niveau van uitgebreidheid van zijn diensten bereikt op het gebied van ontwerp en productie van opslagplaatsen (containers / faciliteiten) voor de opslag van chemicaliën met inbegrip van ontvlambare, explosieve, milieu- en mensagressieve stoffen. Momenteel beschikken wij over de productiecapaciteit en de vergunningen om alle soorten magazijnen, rekken, kisten en andere grondgebonden voorzieningen te vervaardigen.

IKAPOL heeft specialisten in dienst op het gebied van ventilatie, airconditioning en elektrische aansluitingen. Hun taak is niet alleen het installeren, maar ook het selecteren van apparatuur die aan de opslagvoorwaarden voldoet. Wij hebben het hier volledig voor het zeggen en selecteren de beste apparatuur met een garantie van operationele stabiliteit. Bij de opslag van gevaarlijke stoffen waarvan de dampen en stof een explosief mengsel vormen met lucht, is het noodzakelijk apparatuur te gebruiken met EX-explosiebescherming overeenkomstig ATEX en ontworpen voor de desbetreffende explosiegevaarlijke zone.

OVER ONS
Een betrouwbare partner en de beste oplossingen

Ikapol geniet al vele jaren een onberispelijke reputatie bij zijn klanten. Wij garanderen een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding voor de magazijnen die wij aanbieden. Wij stellen de behoeften van de klant altijd voorop. Wij trachten gemeenschappelijke oplossingen uit te werken met betrekking tot de grootte van de container, het best mogelijke gebruik van de opslagruimte en de keuze van uitrusting die is afgestemd op de specifieke stoffen die worden opgeslagen. We hebben alleen een gegevensblad nodig van de op te slaan media en hun hoeveelheid en containergrootte. Op basis van deze gegevens ontwerpen wij het ideale magazijn dat aan alle normen voldoet en de functionaliteit en veiligheid garandeert.

Ervaring

Posiadamy wieloletnie doświadczenie w produkcji kontenerów. Na życzenie klienta udostępniamy referencje naszych odbiorców. Nasze magazyny można spotkać w niemalże każdym rejonie kraju.

Snelheid van uitvoering

Wij benaderen elk project individueel, en dit is onze prioriteit tijdens de productie. Een zeer belangrijk punt voor zowel ons als de klant is tijdige levering en snelle doorlooptijd. Het komt vaak voor dat een klant, om uiteenlopende redenen, op zeer korte termijn een container nodig heeft. De voorschriften voor de opslag van diverse chemicaliën worden steeds strenger. Het milieu wordt steeds meer vervuild, dus de eisen worden steeds hoger. Wij proberen de doorlooptijden zo kort mogelijk te houden. Bij de containerproduktie is een groot aantal vakmensen betrokken, die elk verantwoordelijk zijn voor de opeenvolgende stadia van de containerproduktie en de uitrusting. Wij zijn derhalve in staat het eindproduct binnen een zeer kort tijdsbestek aan de klant te leveren.

Flexibiliteit

Aangezien wij niet in serie produceren, kunnen wij ons aanpassen aan alle eisen van onze klanten, te beginnen met de grootte van de opslagplaats, de oppervlakte, de gebruikte materialen en de geïnstalleerde uitrusting, en eindigend met de kleur, de esthetische afwerking en de accessoires.

Wij bieden deskundige service en volledige technische ondersteuning

Op containers die door ons bedrijf worden geleverd, wordt standaard 2 jaar garantie gegeven. Technische documentatie, gebruiks- en onderhoudsaanwijzingen worden bij elke container geleverd. Wij verlenen bijstand in elke situatie, in het bijzonder geven wij op verzoek van de klant opleidingscursussen voor het personeel dat de magazijnen beheert, zodat zij alle mogelijkheden van de toegepaste apparatuur optimaal en zo doeltreffend mogelijk kunnen benutten. Onze containers worden systematisch onderhouden om een optimale en zo lang mogelijke werking van al het materieel te garanderen.

kwaliteit tegen de beste prijs

De door Ikapol vervaardigde containers zijn van de hoogste kwaliteit. Afhankelijk van de behoefte, gebruiken wij verschillende componenten voor hun constructie. Door onze jarenlange ervaring en vele gerealiseerde projecten hebben wij de beste prijzen kunnen uitwerken met onze leveranciers, zodat wij aantrekkelijke prijzen kunnen aanbieden zonder aan kwaliteit in te boeten door het gebruik van eersteklas materialen.

Dienst

Ikapol garandeert het onderhoud van de geleverde containers zowel tijdens de garantieperiode als na de garantieperiode. Dit wordt uitgevoerd door de fabrikant van het magazijn en niet door een willekeurig servicepunt. De frequentie van de onderhoudsbeurten wordt individueel bepaald, afhankelijk van de aard van de gebruikte apparatuur en de aard van de werking ervan. Regelmatig onderhoud zorgt voor een correcte werking, vermindert het risico van storingen en dus voor een veilige en correcte opslag van chemicaliën. Wij waarderen de zorg van onze klanten voor de door ons geleverde opslagunits, en bij regelmatig onderhoud verlengen wij de garantie op de apparatuur van 2 tot 3 jaar.

Advies

Soms is een klant die een magazijn voor zijn bedrijf moet kopen, niet volledig op de hoogte van de voorwaarden waaraan het moet voldoen om veilig en functioneel te zijn.
Wij geven advies over zowel de grootte van de container, de soorten omhulsel die nodig zijn voor de opslag van specifieke chemicaliën als de juiste keuze van de uitrusting overeenkomstig de geldende voorschriften en normen. Onze oplossingen worden altijd besproken met de bevoegde vertegenwoordigers van de brandweer – dit geeft ons de zekerheid dat de toegepaste oplossingen de veiligheid van de gebruiker van de container garanderen en het risico van gevaar voor het milieu tot een minimum beperken.

Extra diensten

De container zelf is niet alles! Het is belangrijk om het zo goed mogelijk te beheren en te exploiteren. Onze magazijnen kunnen bovendien worden uitgerust met verschillende soorten rekken, sorbentsets, veiligheidskasten, persoonlijke beschermingsmiddelen en andere materialen die nodig zijn voor de dagelijkse werking. De klant wordt op een allesomvattende manier bediend – wij hebben een globale kijk op al zijn behoeften.

Waarom zou je ons vertrouwen?

Het probleem van de juiste opslag en bewaring van chemicaliën is groot. Het is niet ongewoon dat bedrijven die verschillende chemicaliën gebruiken of afval moeten opslaan, niet goed weten hoe zij dit moeten doen. Ons bedrijf geeft deskundig advies bij het bepalen van de opslagbehoeften, de grootte en het type van de container en de behoefte aan specifieke apparatuur, zodat chemische stoffen veilig worden opgeslagen voor zowel mens als milieu. Aan elk project werkt een team van gekwalificeerde mensen, van productiemedewerkers en elektriciens tot de brandweer.

Betrokkenheid en passie

Elke container die bij een klant wordt afgeleverd is ons belangrijkste kind. De mensen die het maken doen dat met passie en toewijding. Elke realisatie is een nieuw avontuur, nieuwe ervaringen, nieuwe en modernere oplossingen.