Brandwerende containers • Brandwerend opslag compartiment • Opslag van gevaarlijke stoffen
+48 539 828 160
Brandwerende containers • Brandwerend opslag compartiment • Opslag van gevaarlijke stoffen
+48 531 113 435
CERTIFICATIE:

DIBt | CE | ISO 1090 | WPQR | ISO 9001 | ISO 3834

Brandwerende containers voor gevaarlijke stoffen

Brandwerende containers voor gevaarlijke stoffen

Brandwerende containers voor gevaarlijke stoffen

Brandwerende container REI120 – hoe chemicaliën opbergen?
De juiste opslag van chemicaliën is de verantwoordelijkheid van elke ondernemer. Zorg niet alleen voor de gezondheid en het leven van uw werknemers, maar ook voor de veiligheid van uw bedrijf en het milieu. De technische magazijnen die wij aanbieden zijn een garantie voor veiligheid tot in lengte van jaren. Chemische stoffen en brandgevaarlijke stoffen mogen alleen worden opgeslagen in daarvoor bestemde opslagplaatsen, in daarvoor bestemde ruimten en verpakkingen en met de juiste etikettering.

Brandbeveiligings container – wij adviseren!
Wij ontwerpen! Wij maken! Wij leveren!

De brandvrije containers die wij aanbieden zijn vanaf de basis ontworpen: de grootte van de container en de uitrusting ervan zijn afhankelijk van het type en de hoeveelheid opgeslagen stoffen. Al onze opslagplaatsen staan onder permanent toezicht van een brandfunctionaris en een brandbeveiligingsdeskundige, die gespecialiseerd zijn in de keuze van passende oplossingen voor de opslag van stoffen in chemische containers. Wij bouwen alle gespecialiseerde magazijnen van de grond af op in Polen.

Wij organiseren het vervoer, het lossen, de aansluitingen en de opleiding voor het gebruik van de magazijnen en de veilige opslag van gevaarlijke stoffen.

Technische uitrusting van brandweercontainers

Moderne technologie en volledige automatisering in opslagcontainers maken het mogelijk het hele jaar door een specifieke temperatuur en vochtigheidsgraad te handhaven, zodat de opgeslagen stof zijn fysische en chemische eigenschappen behoudt en op elk moment klaar is voor gebruik. De strikte handhaving van de temperatuur en de vochtigheidsgraad in een opslagcontainer voor gevaarlijke stoffen betekent veiligheid voor uw bedrijf en zorg voor de gezondheid en het leven van uw werknemers.

Wij kunnen ook elk magazijn uitrusten met een ventilatiesysteem, binnen- en buitenverlichting, een gasdetectiesysteem of een brandcontrolepaneel.

Heeft u een verwarmingskamer nodig of misschien een koude kamer? Elk van onze magazijnen is de ideale basis voor het creëren van gespecialiseerde verwarmingskamers, koelcellen en vriescellen.

Waarom wij?

Wij zitten momenteel op een niveau dat het hoogste is in de industrie. Wij zijn bevoegd tot het ontwerpen, bouwen en installeren van grootschalige opslagplaatsen voor de veilige opslag van gevaarlijke stoffen. Onze individuele benadering van elke klant biedt ons onbeperkte mogelijkheden om de afmetingen van het magazijn en de uitrusting ervan aan te passen aan zelfs de strengste eisen op het gebied van de algemene veiligheidsvoorschriften en die welke binnen een bepaald bedrijf zijn vastgesteld. 

Als fabrikant bieden wij professionele technische ondersteuning op het gebied van garantie, service na de garantie en periodieke technische inspecties. Wij garanderen het onderhoud van de geleverde containers door de fabrikant van het magazijn en niet door een willekeurig servicepunt.

Verwante berichten